I am the Architect of My Own Destruction

Skulle egentligen jobbat idag, liksom jag gjorde igår, blev dock intställt då jag inte är på fysisk topp. Hämtat ut paket, tagit prommis, ska ta körkortsfoto och kirra lite andra saker idag ist. Och imorgon bär det av igen!

 
 

Cutting hair in Warszawa

Klippa håret i Warszawa var en helt ny upplevelse. Jag har klippt håret i ett flertal länder, då jag passar på när man är ledig, och vanligtvis liknar det det svenska systemet. 
 
Vet inte om jag fick en speciell frisör elr om det var sättet där? Ändå gick jag till en "legit" frisörsalong. Frisören använde inga hårklämmor för att ta de olika etapperna utan slet & drog i håret ovanför huvudet + klippte det så att det lösa håret ramlade på mig. Vet inte hur många gånger jag fick en blöt hårlängd i ögat? Därefter kammade hon ALLT hår framför ansiktet och klippte det så haha. Aldrig varit med om liknande men resultatet blev bra iaf. Bara glad att jag inte är håröm haha. 
 
 

Förgylla någons vardag

Egentligen är det så himla lätt att förgylla någons dag. Bara det där lilla gör ändå skillnad. T.ex. säga att någon ser fin ut, vara lite extra trevlig mot någon man möter, le mot människor. Här om dagen kom en okänd tjej fram till mig och sa att min jacka var "otroligt fin" och undrade vart jag köpt den. Modigt må jag säga! 

Man märker det på personer i sin omgivning. Om man ger en komplimang för något och visar att man menar det har jag inte stött på någon som inte blir glad. Allt från människor du precis träffat till hedliga trotjänare. Varför inte göra det där lilla extra som inte tar någon extra kraft när det gör någon så glad?
 
 En gammal bild jag tog någon någon för cirkus 6 år sedan..?
 

Om

Min profilbild

Josefine

Pigg och glad tjej på 18 år, bosatt i Sveriges vackra huvudstad. Här ägnar jag mitt liv mestadels åt kompisar, träning, skola, fest. Älskar att resa och jobbar för nuvarande för att spar pengar till Australien, drar efter studenten i oktober! StAY TUNED! Följ min vardag i text o bilder ^^ Puss :* P.s. Alla bilder i bloggen är tagna av mig om inte annat uppges!!
RSS 2.0