Dagens 4 rave låtar

Jag är på galet "rave"(fest)humör. Trots att jag varit ute i både fredags & lördags. Dessutom har jag en inplanerad lillördag + 18-års firande nästa helg. Så det går ingen nöd på mig. Blir ofta mer ravesugen när jag har lite sömnbrist från tidigare rave. Därav spelas dessa brorlåtar på min spotify för stunden. 

 
1. Freddy Kalas - Pinne för landet   2. Syn Cole - It´s You   3. Major Lazer - Light It Up (Remix)   4. Steve Aoki, Diplo, Deorro - Freak

När man är kung

Efter 2 långa nätters rave med brush är man aningen småmosig, men det går an! Sov hos en kompis inatt, varit & tränat och nu ska jag dra mig mot jobbet. Min dag i ett nötskal. 
 
Fredag: förkrök hos mig, chillkrök på Blekhomsterassen (RIP Toxic hade stängt) & sedan rave på Amba, där vi även träffade Eberoth bror & Mogge AKA Planeryd, till cirkus 4-snåret + matkrig på donken). Därefter begav vi oss till mig och laddade upp med några ynka timmars sömn.
 
Detta var den enda planerade utgången 👆👆 Men under gårdagskvällen växte sig ravesuget allt större så det slutade med att efter jag träffat min kompis mötte jag Johanna igen, efter några timmars uppehåll från varandra. Sedan blev det Café Opera på det. Första gången där och jag tycker inte att det var en höjdare ändå... Grym lokal & artist + dansare & spex <3 Dock proppat då det var löning samt inte så mycket "rave". Förövrigt chillade även Sean Banan, Erik Saade, PH Johnny, Panetoz där med flera. Dock inne i vippen haha. 
 

Ett smultronställe i Stockhom

Idag har jag avnjutit de godaste pannkakorna jag någonsin ätit.
 
Med några ynka timmars sömn i bagaget, efter en natt ute på vift med Johannis brush, så bestämde vi oss för att ta en välförtjänt mysbrunch på Café Sirap. Hört mycket gott om det men aldrig tidigare varit där.
 
Väl där möttes man av ett virrvarr, hög ljudnivå, lite grå & trist inredning samt lite sittplatser. Men vi var ju redan där & kunde inte ge upp i första taget. Det var i valet & kvalet jag lyckades bestämma mig för vad jag skulle beställa med så mycket gott som de hade på menyn och när maten kom in ångrade jag mig inte en sekund att vi stannat. Jag ångrade snarare att jag inte ätit där tidigare. Gudomligt gott var det!! En ny favorit, särskilt som bakiskäk <3
 
Rekommenderar American Panncakes med choklad, banan, pecannötter & sirap + grädde & kaffe till det <3 

Om

Min profilbild

Josefine

Pigg och glad tjej på 18 år, bosatt i Sveriges vackra huvudstad. Här ägnar jag mitt liv mestadels åt kompisar, träning, skola, fest. Älskar att resa och jobbar för nuvarande för att spar pengar till Australien, drar efter studenten i oktober! StAY TUNED! Följ min vardag i text o bilder ^^ Puss :* P.s. Alla bilder i bloggen är tagna av mig om inte annat uppges!!
RSS 2.0