Naprapat i Stockholm

Rygg och Leder: Naprapat i Stockholm

Tänkte ge er ett litet tips som har ont någonstans eller tränar mycket. Personligen har jag en del problem med höft, rygg & axlar, både att jag är stel etc och andra problem jag fått av träning. Ibland, om man har tur, kan det ju gå över av sig själv men ett tips är att gå till en naprapat. De brukar kunna hjälpa enormt mycket! När jag hade det som värst gjorde jag en tidsbokning vilket hjälpte mig, liksom kompisar som haft problem. 

När man tränar mycket är det lätt att man blir stel i musklerna eller lyckas samla på sig en eller flera små skador som kan komma sig av att man gjort/gör någon övning lite fel, man över tränar eller likande. Detta brukar kunna vara lätt att lösa, ibland behöver man bara lite hjälp på traven! 

En naprapat diagnostiserar, behandlar samt rehabiliterar dina besvär. En behandling kan gå till på olika sätt beroende på vad du har för problem. Naprapaten kan känna, klämma, trycka, massera, använda laser, stötbehandling, akupunktur, ström, ultraljud med mera. Om man har ont kan det inte heller bli värre utan bara bättre genom att gå iväg, därför är det värt ett försök. 
De kan behandla mycket så som huvudvärk, migrän, hälsporre, ryggskott, ischias, stela musklar, knäont. Oftast finns det ju en väldigt rimlig anledning samt lätt lösning till varför man har ont. När jag gick till en naprapat fick jag hjälp med huvudvärk/migrän, knutar i musklerna samt mina höfter & rygg. Kika in på deras hemsida för mer info! 

För er som bor här i Sveriges fina huvudstad kan jag tipsa om http://ryggochleder.se/ som är belägna i Stockholm, Älvsjö & Globen. Boka tid & testa på en gång vid för akut naprapati eller fortsätt gå om det det hjälper och ni har något att arbeta vidare på, vilket de flesta har när det kommer till kritan. 
 
 


Kommentarer
Postat av: Hanna Sahlqvist aka Hannavic

Vilket grymt tips :)
Många kramar från Hanna <3

2016-02-19 @ 15:50:46
URL: http://hannavic.se
Postat av: Josse

härlig bild!

2016-02-19 @ 17:52:26
URL: http://nouw.com/josefinesoderberg
Postat av: Boel

Bra tips!

2016-02-19 @ 20:13:10
URL: http://musicwithboelish.blogg.se
Postat av: NICOLE

Bra tips :) Jag skulle behöva gå iväg :) dock lite långt för mig att åka dit haha

2016-02-19 @ 20:17:08
URL: http://nwistrand.forme.se
Postat av: Johan

Fin bild.

2016-02-19 @ 20:45:47
URL: http://finest.se/soulful
Postat av: Tilda

Bra tips! :)

2016-02-19 @ 21:18:10
URL: http://nouw.com/tildaochmolly
Postat av: Josefine

Bra tips!

sv: Ja verkligen!

2016-02-20 @ 10:09:21
URL: http://josefinelofgren.se
Postat av: Flisan

Härlig bild :D

2016-02-20 @ 11:08:11
URL: http://nouw.com/fbb
Postat av: Kräsen bloggläsare

Uppdatering TACK

2016-02-20 @ 16:10:26
URL: http://johannarooss.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine

Pigg och glad tjej på 18 år, bosatt i Sveriges vackra huvudstad. Här ägnar jag mitt liv mestadels åt kompisar, träning, skola, fest. Älskar att resa och jobbar för nuvarande för att spar pengar till Australien, drar efter studenten i oktober! StAY TUNED! Följ min vardag i text o bilder ^^ Puss :* P.s. Alla bilder i bloggen är tagna av mig om inte annat uppges!!
RSS 2.0