Spring incoming & Engagement

Finally! Nu är våren på väg. Man känner det i luften. Man känner stämningen. Man känner att det är valborg!

Skulle egentligen dragit till Uppsala och kört GALET men men, blev bokad på jobbet igårkväll. Icke sa Nicke. Men haft en galant dag där också. Till kvällskvisten kommer Johanna till moi för lite förkrök och sen blir det fest i Vasastan. Inte så illa det heller.

Juste, jag har gått och förlovat mig! En man på mitt jobb friade nämligen idag. Han fyllde ju 85 år så vem är jag att tacka nej till ett sådant fint erbjudande? När han hörde att jag var 18 år och gick i gymnasiet lovade han att försörja mig. Han hade ju bil! 
 Bilderna tog jag på Koh Chang i Thailand i februari 2014. Miss that place!!

Mösspåtagning 2016

ÄNTLIGEN säger jag! Idag är det nämligen den årliga mösspåtagningen. Tillsammans med Emma, Johanna & massvis av andra glada studenter ska vi spendera dagen (11-20) på Josefinas uteservering på Djurgården. The place to be, eller Snaps på Söder. 
 
Bara att hålla tummerna för vädret & att ingen får en champagnekork i ögat så ska det nog bli underbart! Och imorgon är det Valborg, då bär det av till Uppsala. Kan det bli bättre? 
 

Upp som en sol ner som en pannkaka

Tränings- & kostberoendet/Ortorexin upptog en stor del av mitt liv. Det hindrade mig från att träffa kompisar och umgås med familjen. Inget gick före träningen och jag ville inte fika/äta ute.
 
Den fick mig att inte tappa greppet totalt var min mamma. Hon märkte tendenserna när träningen tog över mitt liv och att jag började äta mindre. Hon var på mig dagligen vilket jag hatade, i efterhand är jag tacksam. Jag själv bestämde mig för att förändra den onda cirkeln jag hamnat i var när jag vaknade upp, kollade hur magen såg ut i spegeln (som jag började göra varje morgon) och såg revbenen sticka ut. Det hade inte varit mitt mål med träningen och kosten alls. Drack massvis energidryck och kaffe för att lyckas hålla mig pigg, var sönderstressad över allt jag gjorde då jag körde 100 % dag in och dag ut i allt och sov ständigt för lite. 
 
Symptomer: Ständig träningsvärk, trött, frusen, rastlöshet, irritation, huvudvärk, mer magont med tanke på min IBS
 
Detta blir det avslutande inlägget angående detta. Skrivit 3 st andra om ni är intresserade. 1. HÄR , 2. HÄR samt 3. HÄR
 Bild tagen av Stefan Holm på Djurgården. 

Om

Min profilbild

Josefine

Pigg och glad tjej på 18 år, bosatt i Sveriges vackra huvudstad. Här ägnar jag mitt liv mestadels åt kompisar, träning, skola, fest. Älskar att resa och jobbar för nuvarande för att spar pengar till Australien, drar efter studenten i oktober! StAY TUNED! Följ min vardag i text o bilder ^^ Puss :* P.s. Alla bilder i bloggen är tagna av mig om inte annat uppges!!
RSS 2.0