Life is short. Smile while you still have teeth

Äntligen fredag. Jobbade långpass igår, mellan 8.30-19.30, lagom trött efter att kommit hem cirkus 01. När jag, till slut, kom hem och satt och åt lite middag i myskläderna med duschen i sikte plingade det till i min mobil. Det var bara att äta upp & klä på sig igen. Kvällen avslutades nämligen på Dovas och sedan med lite biljard. Ännu en nykter kväll för mig, lika fint det

Lite småsliten när man skulle upp imorse, la mig cirkus 02 igår och började 8 idag. Men efter några koppar kaffe & grönt te rullade allt på som vanligt. Slutade tidigt vilket ledde till en mysig lunch med mamsen & brollan. 
 
Kvällens agenda: chilla, träna, duscha, träffa Alfiya, fixa oss, festa natten lång. 
 
Bilder tagna med Beatrice utanför stadshuset. Kanske inte förespråkar rubriken så värst men äsch hehe
 
 
 

Funny moments - Barcelona special

Ännu ett "funny moments"inlägg (då det förra uppskattades) men detta riktar in sig på roliga & konstiga stunder/händelser i självaste Barcelona där Johanna och jag spenderade 10 dagar nu i Oktober. 
 
Suck pussy- En snubbe från en restaurang som berättade för oss att han "suck pussy" som extrajobb. För enbart 15 euro, kunde han "suck the girls little penis".... + han skulle till USA för sen "slickskola" or something...? Undrar hur mycket som var sant 
 
Nessy- en "promoter" på La Rambla som vi drev med (han drev tbx lite). Han blev iaf typ kär i Johanna men vi kom på den briljanta idén att säga att vi har pojkvänner, Snopp & Kuk, varav han svarade "Snopp is good in Sweden, Nessy is better in Barcelona" "Snopp is in Sweden, I take u to Africa". Han är en legend. Vi har hans nummer och snackat sedan dess varav han helt random skickar selfies påsig själv haha.
 

 
63-åring- En man på hotell W som var 63 år, han var där med sina 30 åriga barn, försökte haffa mig. Lol. Han försökte typ köpa mig med drinkar, champagne & mat och bjöd upp mig till sin svit. Givetvis tackade jag nej. 
 
Drog en luring- Denna var lite taskig. En lökig kille försökte lökigt haffa Johanna & mig, så vi lurade honom att vi bodde på ett 5 stjärnigt hotell och att han skulle komma till rum 120 (som inte ens finns typ) kl 20... Ehhehe....
 
(Random killar som ville ta foto med oss lol)


Flasha rumpa- Andra dagen på stranden sätter sig en snubbe bredvid oss med en öl och börjar snacka, vi snackar lite och säger sedan att vi inte är intresserade men han brydde sig tydligen inte haha. Han fortsatte sitta där. När vi bad honom gå vände han sig om och låg och spände sin rumpa för oss typ...
 
En kille- på Nevermind försökte haffa Johanna när hon sa att hon inte var intresserad sa han "Its okay" och fortsatte haffa, då sa jag detsamma men han svarade återigen "Its okay" då sa jag att hon hade kille och han svarade "its okay" hahahha. Efter ett tag bad vi honom gå och han svarade typ "its okay"... Han kunde ändå engelska så det var inte där det brast. 
 
 
5? 50? Jag skulle betala 35 euro i Barca i en butik med 50 euro. Står där redo vid kassan och när hon säger priset sträcker jag fram sedeln. Hon återupprepar priset och jag svara "yes" och sträcker fram sedeln. Hon kollar på mig knasigt och återupprepar igen, när jag till slut kollar ner står jag och räcker fram en 5 euro hahha.
 
Roliga dudes (only u will know Johanna) - en som drog i Johanna för en kyss längs halva La Rambla typ. En kille som precis träffat Johanna bara "love is a big word, I love you big time" haha nutte
 

Snickarbacken 7

Igår åt jag god lunch på Fridays med Sharon, Rikke & Erika. Skulle varit en 9a2 reunion men icke då det enbart var vi 4a som dök upp... 
 
Idag träffade jag Rina för att först ta en mysig fika på Snickarbacken 7, både namnet & adressen på stället. Ett av mina nya favoritställen, supermysigt! Centralt och nära Stureplan, bra utbud, mysigt, fritt wifi och bra bord för plugg också vid behov. Senare på dagen tog vi faktiskt ännu en fika haha, på Starbucks. Och OMG deras nya Hot Spiced Fruit, så goda!! Både smaken Apple och Grape var galet goda. Rekommenderar starkt både Snickarbacken 7 och Starbucks nya te alltså. 

Ikväll skulle jag dragit till Collage på halloweenfest med Johanna men då hon blivit sjuk ställdes detta in :( Krya babe <3 Men planerna gick inte helt i spillror för det då jag för stunden sitter och dricker lite kaffe på baren Exit vid Medis. Blev egentligen utbjuden på en drink men då min mage inte pallar alkohol för stunden blev det kaffe för mig haha. 
 

Om

Min profilbild

Josefine

Pigg och glad tjej på 18 år, bosatt i Sveriges vackra huvudstad. Här ägnar jag mitt liv mestadels åt kompisar, träning, skola, fest. Älskar att resa och jobbar för nuvarande för att spar pengar till Australien, drar efter studenten i oktober! StAY TUNED! Följ min vardag i text o bilder ^^ Puss :* P.s. Alla bilder i bloggen är tagna av mig om inte annat uppges!!
RSS 2.0