Packa & dra

Har världens begär av att flytta hemifrån just nu. Känner att jag nästan kan göra vad som helst, haha. Har det bra hemma men vill ha en förändring och vill bli mer "självständig". Det är antagligen bara en "ungdomsfas", but still den har pågått rätt länge nu.
 
Vet att det blir mer tidskrävande o.s.v. men tror jag fixar det. Lagar redan mat flera dagar i veckan, "chillar" på Ica ibland o brukar tvätta kläder såååå, är inte helt ute och cyklar. Dock är det kostnadsfrågan som tar emot. Har varken startkapitalet eller den fortsatta månadsavgiften med mitt studiebidrag + knapra månadsinkomst. 

Får helt enkelt hålla ut cirkus ett halvår till. För då drar man till Aussie :D Ska blir GALET skönt att komma bort
 
 
En liten TB till London med Johanna i april 2015. Miss it <3 

Tips på komedier

We're the millers (2013)
David är knarklangare som en dag blir rånad på alla sina droger samt pengar, då blir hans boss sur och ger honom ett uppdrag att smuggla marijuna över gränsen för en stor summa pengar. För att lyckas med detta hyr han in sin granne, en strippa, Kenny som orsakade stölden samt en förrymd tonåring och de ska tillsammans låtsas vara en vanlig familj i en husvagn på semester. 
 
 
Sex tape (2014)
Ingen har väl missat denna komedi med Cameron Diaz & Jason Segel som spelar ett par som varit gifta länge samt fått två barn. Efter detta får de inte längre lika många möjligheter att ha sex men då de får en kväll för sig själva bestämmer de sig för att spela in en porrfilm, men när den skulle raderas hamnade den istället på fullt av olika Ipads hos personer de känner... 
 
 
 
Just Go With It (2011)
Danny (Adam Sandler) är plastikkirurg med stora framgångar när han väl hittar sin drömtjej råkar han nästla in sig i lögner om en ex-fru, som han inte har. När drömtjejen i fråga vill träffa henne hyr han in sin assisent och hennes familj för en resa till Hawaii. 
 
The Proposal (2009)
För att den tuffa affärskvinnan Margaret ska få stanna kvar i USA fejkar hon och hennes assisent ett giftermål, vilket innebär fullt av prövningar och tid hos familjen. 
 
What´s your number? (2011)
Efter att Ally läst en artikel om att den 20e man har sex med oftast är den rätte börjar hon frenetiskt kolla tillbaka över sina 19 ex för att hitta den sanna kärleken. 

Mall of Scandinavia

Första advent idag, redan, och Johanna & jag har varit i Mall of Scandinavia. Det senaste tillskottet, belägen vid Friends Arena, som är skandinaviens största galleria. Not bad, not bad at all. En ny favorit faktiskt. Den hade i princip allt. Fullt av butiker, massvis av trevliga mat- samt fikaställen, bänkar, fräsha toaletter, kontaktuttag, den var fräsch & modern. + nya kedjor etc som håller på att etablera sig i Sverige (t.ex. Pull & Bear, Victorias Secret, Donkin Dounats och massa andra!) Roligt att Sverige blir lite mer internationellt på den fronten. 
 
Annars blev jag nästan klar med julklappshandlingen + lyckades få med mig lite hem till mig också hihi. Blev fika på Espresso House (Vinter Frapinon är btw en stor besvikelse!), sedan en minimellanfika och sist en liten fika till på Squeezed Up där Johanna skulle jobba. 

Om

Min profilbild

Josefine

Pigg och glad tjej på 18 år, bosatt i Sveriges vackra huvudstad. Här ägnar jag mitt liv mestadels åt kompisar, träning, skola, fest. Älskar att resa och jobbar för nuvarande för att spar pengar till Australien, drar efter studenten i oktober! StAY TUNED! Följ min vardag i text o bilder ^^ Puss :* P.s. Alla bilder i bloggen är tagna av mig om inte annat uppges!!
RSS 2.0