Mitt Maj i bilder

Mitt maj har varit ganska upp och ner. Vissa grymma stunder samt vissa riktigt kassa... En berg och dalbana  helt enkelt ;) Dessutom har den varit ganska stressam med massvis av läxor och prov i skolan... Nu är det iaf juni imorgon och snart är skolan slut :D 

             
 
 Det har varit valborg, kristi himmelfärd, Johanna o jag har bokat Bråvalla, grillar med kompisar, fikat och träffat kompisar, sprungit The Color Run, Eurovisionmys, bokning av Turkiet och allmänt mys med kompisar och släkt. 
 
       

En sådan där regnig dag.

Ja vad har man haft för sig idag då? Det har ju varit pissigt väder rent ut sagt. Stackars de som sprang marathon idag....
 
Min dag började med lite träning, följt av lite jobb. Efter jobbet träffade jag pappa på Espresso House och tog en liten fika. Testade en av deras nya Frapino Fruit, superfräsch verkligen!! Sedan var jag upp till farmor en kortis och efter det har jag bara chillat hemma. Har ätit mat och tjockat mig lite med chips, choklad o glass hehe. Mums! Sett filmen Kingsman: The Secret Service, superbra film! 
 

Mysdag!

Jodå min fredag har inte varit helt fel! Började med sovmorgon, följt av enbart en lektion. Sedan fikade jag med Linnea, Emma och Amna i min klass på Karla Café. Supertrevligt! Gillar verkligen det stället. 
 
Sedan träffade jag Sharon, vi köpte lite choklad o Ginger beer (pure love) och körde tennis vid Konradsberg typish. Efter det träffade vi hennes kille o hans kompis i rålis. Till middag blev det Subway i humlan.  Inte helt fel, huh? Nu ska jag hoppa till kojs o sova lite. Hoppas att ni också njutit av den sista solen för denna helg!
 
 

Om

Min profilbild

Josefine

Pigg och glad tjej på 18 år, bosatt i Sveriges vackra huvudstad. Här ägnar jag mitt liv mestadels åt kompisar, träning, skola, fest. Älskar att resa och jobbar för nuvarande för att spar pengar till Australien, drar efter studenten i oktober! StAY TUNED! Följ min vardag i text o bilder ^^ Puss :* P.s. Alla bilder i bloggen är tagna av mig om inte annat uppges!!
RSS 2.0