Orange is the New Black

Som sjukling har man ju ganska långtråkigt hela dagarna... Men känner mig lite piggare idag därför tänkte jag se på någon film, hittade dock ingen jag var sugen på o se... (har ni några nya tips?) Därför började jag leta efter någon serie att se på istället. För ca 2 år sedan följde jag massvis av serier; Pretty Little Liares, 90210, Arrow, The Vampire Diaries, Grey´s Anatomy, Revenge, Once Upon a Time, Teen Wolf, Hart of Dixie, The Carrie Diaries, Under the Dome, Beauty and the Beast m.m.Och när jag var ännu mindre så älskade jag Veronica Mars och Smallville.
 
Dock tyckte jag att det tog upp för mycket av min tid och slutade abrupt att se på serier. Något jag tycker var klokt av mig då det gav mig mer tid till träning, kompisar, skolan och familjen. Men nu tänkte jag smyga igång med en serie, under tiden jag är sjuk bara. Och bestämde mig för Orange is the New Black som jag och min granne på landet började se några avsnitt av föregående sommar. Let´s bänka oss framför datorn. 
 
 


Kommentarer
Postat av: ♫♪ sandra

åh orange is the new black är så bra!

2015-03-31 @ 18:44:29
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se
Postat av: Linda

måste se:D

2015-03-31 @ 20:50:51
URL: http://www.nouw.com/LindaLinnros
Postat av: Amanda Jona [SPONTAN]

Det är ju en så himla bra serie! :)

2015-04-01 @ 11:00:28
URL: http://spontan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine

Pigg och glad tjej på 18 år, bosatt i Sveriges vackra huvudstad. Här ägnar jag mitt liv mestadels åt kompisar, träning, skola, fest. Älskar att resa och jobbar för nuvarande för att spar pengar till Australien, drar efter studenten i oktober! StAY TUNED! Följ min vardag i text o bilder ^^ Puss :* P.s. Alla bilder i bloggen är tagna av mig om inte annat uppges!!
RSS 2.0