Komsi sommaren

Som solen och värmen är välkommen nu! Efter denna trista vår och försommar eller vad det nu borde kallas... Men nu har det börjat blivit bättre :D Woop woop! Det blir väl säkert en värmebölja också så att man får något annat o klaga över istället haha :s ;)  Men som sagt, nu tackar jag inte nej till sommar och sol. 
 
Bilderna kommer ifrån förra sommaren. 1. Norrtälje 2. Ute till havs 3. På Siarö med Rina
 

Fy fan vad stek

Har som sagt hängt med min babe today. Först tog vi en mysig prommis längs djurgårdskanalen och sedan gick vi till mig och körde "minibråvalla" haha. Körde musiken som spelades där o dansade för oss själva typ ^^' Asroligt iaf! Hade dock bokat ett gympass på morgonen så var tvungen o dra framåt kvällen :( Skönt o träna ändå. På vägen hem hjälpte jag en vilsen liten fågelunge också. Nuttisen sprang ju runt på gatan ute i stan så tog hen till närmsta park. Som tack blev jag nerbajsad  (y) 
 The Bråvallamusic #1

Hello bloggen! 
Just nu är jag med Johannisen, vi tar en prommis längs Djurgården, mys va? Efter det blir det filmmys hos mig och sedan taggar jag gymmet. Tycker det känns som en bra start efter Bråvalla ändå! Är dock asfestsugen :( Men får väl vänta ett tag... Höhö. Tänkte bjussa på 4a standardlåtar från bråvallas camping. Dessa var nog de som spelades ur flest högtalare där.


Om

Min profilbild

Josefine

Pigg och glad tjej på 18 år, bosatt i Sveriges vackra huvudstad. Här ägnar jag mitt liv mestadels åt kompisar, träning, skola, fest. Älskar att resa och jobbar för nuvarande för att spar pengar till Australien, drar efter studenten i oktober! StAY TUNED! Följ min vardag i text o bilder ^^ Puss :* P.s. Alla bilder i bloggen är tagna av mig om inte annat uppges!!
RSS 2.0