Sweet as sugar

Började gårdagen genom att ta en löprunda med pappsen, det var ju bara 27 grader ;) Det är är den varmaste tiden här nu, uppåt 40 grader! Men idag blev det sovmorgon, är ju ändå på semester.

För stunden ligger jag vid poolen, dricker en Blue Lagoon, läser boken "flickan från tjugotalet" och steker. Fick dock nyligen, för andra gången, ett bad av blommor ^^ Det började igår av en gullig servitör vid lunch haha- han plockade massa fina lila blommor och ställde sig bakom mig och singlade över mitt huvud. Snacka om att jag blev paff haha! Efter det formade han ett sött hjärta av blommorna på bordet, det på bilderna ^^ Och nu för 10 min sedan när jag satt med mobilen kommer han till solstolen och singlar två nävar blommor över mitt huvud igen haha. Den här uppvaktningen kan man ju garanterat vänja sig vid! 

Ikväll ska jag ut på klubben, woop woop. Längtat! Bodrums största (och bland de finaste) och den heter Halikarnas. Så sen hemgång idag ;) puss Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine

Pigg och glad tjej på 18 år, bosatt i Sveriges vackra huvudstad. Här ägnar jag mitt liv mestadels åt kompisar, träning, skola, fest. Älskar att resa och jobbar för nuvarande för att spar pengar till Australien, drar efter studenten i oktober! StAY TUNED! Följ min vardag i text o bilder ^^ Puss :* P.s. Alla bilder i bloggen är tagna av mig om inte annat uppges!!
RSS 2.0