Sweet as sugar

Började gårdagen genom att ta en löprunda med pappsen, det var ju bara 27 grader ;) Det är är den varmaste tiden här nu, uppåt 40 grader! Men idag blev det sovmorgon, är ju ändå på semester.

För stunden ligger jag vid poolen, dricker en Blue Lagoon, läser boken "flickan från tjugotalet" och steker. Fick dock nyligen, för andra gången, ett bad av blommor ^^ Det började igår av en gullig servitör vid lunch haha- han plockade massa fina lila blommor och ställde sig bakom mig och singlade över mitt huvud. Snacka om att jag blev paff haha! Efter det formade han ett sött hjärta av blommorna på bordet, det på bilderna ^^ Och nu för 10 min sedan när jag satt med mobilen kommer han till solstolen och singlar två nävar blommor över mitt huvud igen haha. Den här uppvaktningen kan man ju garanterat vänja sig vid! 

Ikväll ska jag ut på klubben, woop woop. Längtat! Bodrums största (och bland de finaste) och den heter Halikarnas. Så sen hemgång idag ;) puss 


Dedeman Aquapark

Jajamen! Idag har vi varit på vattenland och åkt :D Vattenlandet hette "Dedeman Aquapark" och skulle vara ett av Europas största... Jaaa det stämde väl inte riktigt skulle jag säga. Men roligt var det!! Efter en heldag i vattnet låg jag bara på stranden och läste väl på hotellet igen. Strax blir det middag men jag tänkte knata upp på halvöns lilla berg först och ta lite fina bilder på Bodrum, fin utsikt där! På kvällen blir det antingen drinkar på hotellet, show och kortspel eller så drar vi till Bodrums centrum eller Gumbet och kikar lite. Hoppas alla har en fin sommar och ett fina sista dagar av juli <3 


Bodrum at night

Hej hopp! 
Idag har jag enbart legat vid poolen och chillat under dagen. Härligt men svettigt, livet är bra tufft ibland haha ;)

På kvällskvisten tog mamma och jag taxibåten (så det funkar här) till Bodrums centrum och kikade runt lite i stan. Supermysigt där inne vid hamnen och så! Nu sitter vi vid poolbaren, tar drinkar och spelar lite kort. 


Om

Min profilbild

Josefine

Pigg och glad tjej på 18 år, bosatt i Sveriges vackra huvudstad. Här ägnar jag mitt liv mestadels åt kompisar, träning, skola, fest. Älskar att resa och jobbar för nuvarande för att spar pengar till Australien, drar efter studenten i oktober! StAY TUNED! Följ min vardag i text o bilder ^^ Puss :* P.s. Alla bilder i bloggen är tagna av mig om inte annat uppges!!
RSS 2.0