Kompisar, det är fredag!

Nu är det äntligen helg igen. På ett sätt känner jag mig "fri" på ett sätt ändå stressad. Det är så mycket som jag vill hinna göra och saker som jag är tvungen att göra. Saker som är måsten är till exempel jobbet, plugget (har ganska mycket inför FN-rollspelet) och även saker som jag vill göra- träffa kompisar, träna och sedan är ju Romme inbokat på söndag. Tiden är knapp och snart är det måndag igen :O Nej vad depressing. Förlåt. Nu är det helg och vi ska leva i nuet och vara lyckliga. 

En gammal bild som Rina tog för några sommrar sedan... Hittade den på min externa hårddisk så jag bjussar på den ^^ Ser dock inte så glad ut på den? :s På den tiden levde man ju livet ;)
 
 


Kommentarer
Postat av: Kimmey ~ Kung varje dag

Helgerna bara springer iväg!

2015-01-30 @ 20:23:58
URL: http://bimbolie.blogg.se
Postat av: Boel

Fin bild! :)

Sv: Tack!

2015-01-31 @ 19:31:10
URL: http://boelish.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine

Pigg och glad tjej på 18 år, bosatt i Sveriges vackra huvudstad. Här ägnar jag mitt liv mestadels åt kompisar, träning, skola, fest. Älskar att resa och jobbar för nuvarande för att spar pengar till Australien, drar efter studenten i oktober! StAY TUNED! Följ min vardag i text o bilder ^^ Puss :* P.s. Alla bilder i bloggen är tagna av mig om inte annat uppges!!
RSS 2.0