Min fredagkväll

Hade alla en bra fredagkväll då? Det hade jag. Efter att Johanna drog efter massa fruktsallad, film, dans och musik så lagade jag middag till pappsen och mig. När mi madre y hermano är borta så lyxar vi till det ;) Nejmen, det var mysigt!
Sedan träffade jag en kille på kvällen faktiskt. For the third time :) Dock kom jag inte hem förens typish 01.45... Jag som planerat att lägga mig tidigt och sova ut 😓🔫 Jobbet kallar ju idag liksom. 


Jag bjuder på mitt "sexy face", u like? ;)


 

Kompisar, det är fredag!

Nu är det äntligen helg igen. På ett sätt känner jag mig "fri" på ett sätt ändå stressad. Det är så mycket som jag vill hinna göra och saker som jag är tvungen att göra. Saker som är måsten är till exempel jobbet, plugget (har ganska mycket inför FN-rollspelet) och även saker som jag vill göra- träffa kompisar, träna och sedan är ju Romme inbokat på söndag. Tiden är knapp och snart är det måndag igen :O Nej vad depressing. Förlåt. Nu är det helg och vi ska leva i nuet och vara lyckliga. 

En gammal bild som Rina tog för några sommrar sedan... Hittade den på min externa hårddisk så jag bjussar på den ^^ Ser dock inte så glad ut på den? :s På den tiden levde man ju livet ;)
 
 

I know you want this

Gissa vad Johanna och jag gör? Jo vi ser på En gång i Phuket för stunden och äter frukt med choklad och vispgrädde. Så mysig start på helgen! Vi fixade iordning det, lyssnade på "gamla klassiker" så som Wonderchild, This Love och She will be loved. Behöver fler sådana här dagar! 
 
 
 

Om

Min profilbild

Josefine

Pigg och glad tjej på 18 år, bosatt i Sveriges vackra huvudstad. Här ägnar jag mitt liv mestadels åt kompisar, träning, skola, fest. Älskar att resa och jobbar för nuvarande för att spar pengar till Australien, drar efter studenten i oktober! StAY TUNED! Följ min vardag i text o bilder ^^ Puss :* P.s. Alla bilder i bloggen är tagna av mig om inte annat uppges!!
RSS 2.0