Klong Prao Beach

Stranden där vi bor (ön har ju olika stränder som är öns olika områden) heter som sagt Klog Prao Beach, en väldigt fin strand som tydligen betyder kokosnötsstranden- en thailändare berättade det. Det är en väldigt fin strand och ett ganska lugnt område. Både fördelar och nackdelar. Lugnt och skönt med mysiga ställen och inte massa människor och utbyggt dock finns det inte lika mycket att göra. Men man tar sig lätt mellan ställena med "grisbil" (taxi där man sitter på bänkar i fria luften där bak). White Sand Beach är den största stranden/området, med mest shopping och saker, Kai Bae har blivit väldigt utbyggt nu och har även de ganska mycket shopping men mest barer och restauranger (finns typ överallt), sedan finns Piren där man tar sig till andra öar, Bang Bao.Lonely Beach är inte lika uppiffat som de övriga  enligt min uppfattning (kanske aningen billigare då?) och ganska enkelt. Men allt har exploaterat sedan sist vi var här.
 
Koh Chang är ju Thailands näst största ö, efter Phukett, och är populär då den inte varit en sådan "turistattraktion" och över exploaterad (nu har det ju ändå blivit mer) men ön har mycket naturreservat osv som gör att den är ganska obebyggd. Rekommenderar! Nästa gång jag kmr hit (för jag tänker komma tbx om inte med familjen så med vänner) har jag planerat att vandra upp för bergen, vandra i skogen etc, dyka och mycket mer! 
 

 


Kommentarer
Postat av: Amanda Halldan

Men åh så fint!!

2015-02-27 @ 14:19:09
URL: http://tipsandstuff.blogg.se
Postat av: Elin karlsson

Så vackert!! :)

2015-02-27 @ 17:53:03
URL: http://baraaeelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine

Pigg och glad tjej på 18 år, bosatt i Sveriges vackra huvudstad. Här ägnar jag mitt liv mestadels åt kompisar, träning, skola, fest. Älskar att resa och jobbar för nuvarande för att spar pengar till Australien, drar efter studenten i oktober! StAY TUNED! Följ min vardag i text o bilder ^^ Puss :* P.s. Alla bilder i bloggen är tagna av mig om inte annat uppges!!
RSS 2.0