Foodie

Idag har Sebbe (min bror) och jag varit på matlagningskurs tillsammans. Superroligt och gott! Det var mellan 11-17.30 så ganska länge också. Vi lagade massvis av mat! Vi fick börja med att lära oss göra rosor av tomater, sedan lagade vi Padthai och åt. Efter det så lagade vi flera olika rätter, i slutändan när allt stod på "buffébordet" så fanns där: Masaman Curry, Paneang Curry, Green Curry, Fried Rice med räkor, Vårrullar med olika smaker, hemlagad sötsur sås, vitt-, blått- och lila sticky rice, Chicken Cashewnuts, lite finger food och till efterrätt friterade bananvårrullar med choklad. Alltså som jag har ätit, helt sjukt! Och så gott dessutom. Det blev fullt med rester eftersom att ingen orkade äta allt... Mina favoriter blev Peneang curry och Springrolls doppade i sötsur sås. 
Dessutom fick vi lära oss lite om den thailändska kulturen och köket, historia bakom lite saker och lukta på massor av olika kryddor och örter. Som sagt, superroligt! 
 
Mästerkockarna levererade!
 
 
Kommentarer
Postat av: Celine

Men gud så otroligt gott!

2015-02-25 @ 19:36:17
URL: http://celinelf.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine

Pigg och glad tjej på 18 år, bosatt i Sveriges vackra huvudstad. Här ägnar jag mitt liv mestadels åt kompisar, träning, skola, fest. Älskar att resa och jobbar för nuvarande för att spar pengar till Australien, drar efter studenten i oktober! StAY TUNED! Följ min vardag i text o bilder ^^ Puss :* P.s. Alla bilder i bloggen är tagna av mig om inte annat uppges!!
RSS 2.0