Bloggpaus

Tar en liten (elr stor...?) bloggpaus, då jag känner att jag vill "arbeta lite med mig själv". Kännt att jag inte legat på tipp topp på sistone, något som funnits i bakgrunden en längre tid. Därför ska jag försöka prioritera mig själv nu, göra sånt som är bra för mig, dra ner på alla "måsten" etc. Insåg detta när flera personer talat om för mig att detta är kroppens sätt att visa att det blir för mycket och den inte pallar lika mycket. 
 
Det har varit ganska mycket på sista tiden och det är väl till stor del på grund av mig själv, att jag dessutom är lite rastlös som person. 
 
Jag kan köra för fullt från 7 på morgonen, skola, hem laga middag & städa på 40 min, gå och träna, träffa en elr flera kompisar o vice versa & komma hem 22, lägga mig och göra så här nästintill 2 veckor i sträck. + dålig sömn & kost pga en fuckad mage. 
 
Har tendens att sätta press på mig själv, men gör det även för att jag blir nöjd med livet då, när jag pristerar och gör mycket, sedan blir det jämt för mycket vilket leder till att jag dippar någon/några dagar och sedan börjar jag om från 0 till 100 igen. Nu har det dock varit dryga veckan. 
 
 
Och förutom det så har jag haft ganska mycket problem med magen på sistone, samt problem i kroppen m. skador o så vilket också tar kraft. Nu har jag även haft migränanfall i cirkus en vecka. Antar att somliga är känsligare än andra, för det finns människor som kör så mycket hårdare än vad jag gör och klarar sig "galant". Men har ända sedan barnsben varit i behov av bra kost och sömn för att inte få ont i huvudet etc. Nu har väl allt fuckat egentligen. 
 
Så för stunden kan jag iprincip inte göra någonting. Som jag sagt är jag en väldigt rastlös person vilket gör att jag håller på att slita av mig håret av att gå inne och stirra in i väggen. Samtidigt har jag inte ork att hitta på nästintill något. Blir nästan för mycket att hålla på med mobilen i mer än 5 min i sträck haha.
(Tro inte att det är något allvarligt nu, låter som om jag är sjuk av något slag vilket jag INTE är. Men det är väl för att förebygga att det ska bli värre av något och för att man vill må tipp topp)
 
Kanske är back-on-track inom några dagar eller några veckor till 100 % men vill inte falla tillbaka därför ska jag börja välja de viktiga sakerna i mitt liv, prioritera hälsan & arbeta med mig själv lite. Tydligen är man inte superwoman? Say what.  

EN GIGANTISK ELOGE OM NÅGON LYCKATS TA SIG IGENOM HELA TEXTEN. VERKLIGEN. APLÅDER & STÅENDE OVATIONER TILL DIG! Bara skönt att skriva av sig lite också. 
 

Tro det eller ej...

...men jag låg hemma bakis igår. Typ first time ever...? Brukar aldrig bli bakis men igår slog det, trots att jag inte drack för mycket. Mysigt hos Emma i lördags men misslyckad utekväll därefter. Besökte Emma på jobbet på kvällen och sedan middag med familjen och farmor, mysigt och gott!! 
 
Idag har likaså varit en hemmadag. Inte så vanligt i min värld faktiskt. Skulle behövt plugga men inte haft ork. Fortfarande relativt ont i ben, höft, rygg, nacke etc (på höger sida bara iaf haha) så äter lite smärtstillande & antiflamatoriskt, måste väl boka tid hos läkaren igen. + haft ont i huvudet och ett smärre migränanfall. Men nu är det iaf delvis bättre. Woop woop. 

SHIT vad jag har klagat på bloggen på siståne btw?? Så här kan jag inte hålla på haha. 

Julmarknad på Drottningholm

Med några ynka timmars sömn i bagaget, efter en lyckad utgång med Johanna, begav sig pappa & jag till Drottningholm för att kika på julmarknaden där som bara är denna helg.
 
Övningskörde dit för första gången på ett halvår haha, ringrostigt värre! Mysigt med julmarknad iaf och fick med mig en hel del fudge hem. Sedan en mysig lunch samt fika på Brostugan. Myyys!
 

Om

Min profilbild

Josefine

Pigg och glad tjej på 18 år, bosatt i Sveriges vackra huvudstad. Här ägnar jag mitt liv mestadels åt kompisar, träning, skola, fest. Älskar att resa och jobbar för nuvarande för att spar pengar till Australien, drar efter studenten i oktober! StAY TUNED! Följ min vardag i text o bilder ^^ Puss :* P.s. Alla bilder i bloggen är tagna av mig om inte annat uppges!!
RSS 2.0