Lite lyckligare lite mer död

Jag är mosig att jag skrev "lite dödare" i rubriken. Då är det illa haha. Kom hem ca 06 imorse och vaknade vid 10 typ... Och det är efter redan en natt med taskig sömn. Dock så värt det! Började min morgon med två rejäla portioner foodie, dock inte till någon större skillnad.
 
Var med mina nya bros, först hemma hos den ena, han jag "kände" vilket innebär träffat i USA för typ 10 år sedan. Där förade/hängde vi iaf, vi var kanske 10 pers? Kände typ ingen men jag har inga större problem med att komma ensam till något heller. Vid 12 tiden drog vi till Collage och vid kanske 02 tiden till Sture Compagniet. Inte illa för att vara första utgången in Sveadala since 18 år fyllda. Var i Suite på Sture Compagniet dock (och övervåningen där?) så inte den "stora" lokalen.. 
 
 
OBS inte mina bilder!! Lånade från google. 

Coconut Passion

Hur blev gårdagen då? Jag hade ju tänkt vara duktig o träna osv efter att jag var på eftermiddagsdejten. Detta blev inte av... Skulle dra ut på krogen med några istället, vilket sket sig. As always typ :( Det slutade med en dejt till med en snubbe typ? Lol haha. Well den slutade mindre lyckat... Jag sa att jag bara ville vara kompisar och han blev typ lack? Aja. Kom hem ganska sent ändå och vaknade av morgonljuset imorse så sitter och dricker lite Nocco Päron nu för att piggna till <3 Den sviker aldrig asso :p
 
Och denna vackra dag har jag varit på typ stundentmottagning, snarare collagemottagning för en snubbe som kommit hem från USA. Ute på Djurgården, supertrevligt och gott! Sedan har jag jobbat. Nu ska jag knyta på mig löpdojorna och sticka ut i löpspåren. Sist men inte minst blir det UTGÅNG! Woop woop :D Min första riktiga sedan jag blev 18 (då alla jämt bangat alla andra helger haha). Som jag väntat på detta ^^`
 

Ni kanske känner igen den översta bilden då det är min header haha? Båda kommer iaf från fotograferingen som jag hade med Beatrice, som jag skrivit om tidigare! (y)

Check, check & check

Shit, redan fredag? Första skolveckan av 3an avklarad. Känns som vanligt igen, som att sommarlovet som nyligen var är sjuk avlägset? Men Rom nästa onsdag är ljuset i "mörket", dock fortfarande ganska chill i skolan. Förutom 3 mardrömsdagar...
 
Fått mycket avklarat idag! Me like those days indeed. Har bara en lektion på fredagar, så började med att gå upp till husläkaren och få den sista vaccinationen mot livmoderhalscancer, få recept på migränmedicin samt kirra en annan sak. När det var avklarat begav jag mig till stan, där har jag bytt ut det trasiga skyddet på min mobil, lämnat tillbaka ett par trasiga skor, hämta upp ett par skor från lagning samt köpt kollegierblock (y) 
 
Efter enbart en liten chill lektion drog jag hem. Har precis lagat middag (spenat & laxsås om ni undrar), fixat lite småsaker och nu sitter jag och lyssnar på lite music och dricker energidryck (dåligt I know) då jag är sjuuukt mosig... Ska faktiskt på den dejt sen typ ^^ Och ikväll får vi se vad planerna leder mig, men vill ut på krogen!
 

Om

Min profilbild

Josefine

Pigg och glad tjej på 18 år, bosatt i Sveriges vackra huvudstad. Här ägnar jag mitt liv mestadels åt kompisar, träning, skola, fest. Älskar att resa och jobbar för nuvarande för att spar pengar till Australien, drar efter studenten i oktober! StAY TUNED! Följ min vardag i text o bilder ^^ Puss :* P.s. Alla bilder i bloggen är tagna av mig om inte annat uppges!!
RSS 2.0