Nattklubbsguide London clubs

Här kmr en liten nattklubbsguide á la London. Efter 5 nätter där, varav vi festade varje kväll på Londons finaste klubbar, kan jag säga att utelivet där är jäkligt nice (särskilt fördelaktigt för tjejer)! Det finns grymma fester/klubbar måndag-söndag, alltså varje kväll!! 
 
Vår första kväll här nere skumme vi till ett ställe som heter Toy Room vilket vi hört ska vara nice dock gjorde vi en tabbe och kom inte in. Naiva som vi var drog vi till ett annat ställe, Piccadilly Institute, never go there kompisar!! Sämsta. 
 
 
Andra kvällen var på på Dstrkt och blev bjudna på världens finaste middag och sedan var det fest där. Ganska nice place men inte Top Notch. 
 
 
Tredje kvällen var vi på Libertine, blev bjudna på sushibuffe och sedan party party igen. Dstrct vinner faktiskt över Libertine. Men helt okej här. 
 
 
Fjärde kvällen var på Maddox. Och det var nice!! De hade en övervåning för housemusik och på nedervåningen var det RnB. Mycket stiliga karlar här indeed. Deras dag är torsdagar. 
 
 
Och sista kvällen var vi på Cirque Le Soir. Den galnaste klubben typ!! Deras motto är "we don't play Cirques we do cirques" Och denna klubb hoppade upp som number One direkt för både Johanna o mig. De hade liksom shower med strippor, eld, clowner, dvärgar och de hade ett jävla bollhav guys! Det säger allt <3 Cirques dag är onsdagar. 
 
 
Sedan finns andra klubbar som ska vara nice som; Project och The Box, ville verkligen till dessa men hade inte tid. Andra klubbar jag vill bocka av är: Toy Room, Whisky Mist (söndag), Cafe de Paris, Club 41, Press, Mahiki, Mason House, La Tonteria, Project (tisdag) m.m.  Har hört diverse om samtliga men skulle verkligen vilja testa alla själv :D Next time in London! Så ja nu vet ni vart ni måste om ni ska till London. Och glöm inte att alla klubbar har sin dag då de har bäst drag, så gå dit rätt dag! Sedan ska typ alla ställen vara nice på fredag-lördag.
 
OBS alla bilder i detta inlägg är lånade från google. 
 


Kommentarer
Postat av: danten89

Niiice =)
vi får se, ska du på majbrasa`?^^

2015-04-30 @ 11:24:20
URL: http://animalcity.blogg.se
Postat av: Cajsa

jo tack helt okej. själv?

2015-04-30 @ 12:09:12
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: linda

ser ju grymt ut.

2015-04-30 @ 12:33:32
URL: http://www.nouw.com/LindaLinnros
Postat av: MALIN

Blir så sugen på att åka till London när jag ser detta!

2015-04-30 @ 12:37:30
URL: http://malinkirstine.se/
Postat av: netti

Vad roligt ni har haft det och vilka häftiga inredningar klubbarna har :-D

2015-04-30 @ 12:39:06
URL: http://starby.devote.se
Postat av: Annelie

den sista verkar ju sjukt cool! :)

2015-04-30 @ 13:15:00
URL: http://lie7.for.me

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine

Pigg och glad tjej på 18 år, bosatt i Sveriges vackra huvudstad. Här ägnar jag mitt liv mestadels åt kompisar, träning, skola, fest. Älskar att resa och jobbar för nuvarande för att spar pengar till Australien, drar efter studenten i oktober! StAY TUNED! Följ min vardag i text o bilder ^^ Puss :* P.s. Alla bilder i bloggen är tagna av mig om inte annat uppges!!
RSS 2.0