In the car

Sitter för stunden i bilen på väg till landet. Ska bli så skönt att komma ut dit! Efter min jobbintervju (som gick bra btw) så blev det lite småshopping på Åhléns och sedan träffade jag Rina. Vi köpte lite fika på Starbucks och gick till Kungsan och satt i solen. Så mysigt <3

Jag testade Cool Lime (Refresher) denna gång. Helt ok. Dock inte så speciell, liiite "sliskig" enligt mig.Valborg

Nu är det Valborg hörrni! Vad har ni för roliga planer idag? Min dag har varit ganska slapp hittills. Vaknade, tog det lite lugnt hemma tack vare inställda lektioner, hallelujah. Har bara packat lite, småfixat, varit och lämnat ett paket på posten och så var jag ute och sprang 5 km (satsar inför djurgårdsrundan i skolan). 
 
Klockan 14 ska jag faktiskt på en jobbintervju inför sommarjobb på Waynes Coffee. Ni kanske minns att jag skrev att Johanna och jag var runt i hela innerstan och lämnade Cv:n? Well it paid off. Eller bara fått ett svar dårå... Haha. Hoppas att det blir något! 

Sist men inte minst ska familjen och jag till landet på eftermiddagen. Gud vad länge sedan det var jag var där! Jag går ju i skolan måndag-fredag och jobbar lördag-söndag så jag kan aldrig följa med ut längre... Det var någon gång i slutet av förra sommaren jag var där? Så det ska verkligen bli supermysigt. Vi är bortbjudna till våra grannar därute och jag håller tummarna för att vi ska kolla på majbrasan också ^^ 
 
Fixat naglarna lite också ^^ Har typ snott alla mammas nagellack för hon fixar aldrig naglarna längre, mohaha. Så behöver aldrig köpa "baslack" typ. (y)

Nattklubbsguide London clubs

Här kmr en liten nattklubbsguide á la London. Efter 5 nätter där, varav vi festade varje kväll på Londons finaste klubbar, kan jag säga att utelivet där är jäkligt nice (särskilt fördelaktigt för tjejer)! Det finns grymma fester/klubbar måndag-söndag, alltså varje kväll!! 
 
Vår första kväll här nere skumme vi till ett ställe som heter Toy Room vilket vi hört ska vara nice dock gjorde vi en tabbe och kom inte in. Naiva som vi var drog vi till ett annat ställe, Piccadilly Institute, never go there kompisar!! Sämsta. 
 
 
Andra kvällen var på på Dstrkt och blev bjudna på världens finaste middag och sedan var det fest där. Ganska nice place men inte Top Notch. 
 
 
Tredje kvällen var vi på Libertine, blev bjudna på sushibuffe och sedan party party igen. Dstrct vinner faktiskt över Libertine. Men helt okej här. 
 
 
Fjärde kvällen var på Maddox. Och det var nice!! De hade en övervåning för housemusik och på nedervåningen var det RnB. Mycket stiliga karlar här indeed. Deras dag är torsdagar. 
 
 
Och sista kvällen var vi på Cirque Le Soir. Den galnaste klubben typ!! Deras motto är "we don't play Cirques we do cirques" Och denna klubb hoppade upp som number One direkt för både Johanna o mig. De hade liksom shower med strippor, eld, clowner, dvärgar och de hade ett jävla bollhav guys! Det säger allt <3 Cirques dag är onsdagar. 
 
 
Sedan finns andra klubbar som ska vara nice som; Project och The Box, ville verkligen till dessa men hade inte tid. Andra klubbar jag vill bocka av är: Toy Room, Whisky Mist (söndag), Cafe de Paris, Club 41, Press, Mahiki, Mason House, La Tonteria, Project (tisdag) m.m.  Har hört diverse om samtliga men skulle verkligen vilja testa alla själv :D Next time in London! Så ja nu vet ni vart ni måste om ni ska till London. Och glöm inte att alla klubbar har sin dag då de har bäst drag, så gå dit rätt dag! Sedan ska typ alla ställen vara nice på fredag-lördag.
 
OBS alla bilder i detta inlägg är lånade från google. 
 

Om

Min profilbild

Josefine

Pigg och glad tjej på 18 år, bosatt i Sveriges vackra huvudstad. Här ägnar jag mitt liv mestadels åt kompisar, träning, skola, fest. Älskar att resa och jobbar för nuvarande för att spar pengar till Australien, drar efter studenten i oktober! StAY TUNED! Följ min vardag i text o bilder ^^ Puss :* P.s. Alla bilder i bloggen är tagna av mig om inte annat uppges!!
RSS 2.0