Sunshine

Tjenamorsen!
Ja, nu är det alltså höstlov för fullt! Vad har ni haft för er? Det vill säga om ni har höstlov ;) Jag sov över hos Bahar söndag till måndag, tog en kvällsfika med Johanna på måndagkvällen. I tisdags var jag hårmodell, tog en fika med Rina, körde laserdome med Johanna och sedan åt jag o Johanna på Fridays. LOVE THAT. Igår körde jag laserdome med några gamla (och några nya) kompisar (igen haha!?) fast på ett annat ställe. Efter det chillade Rina och jag på gymmet o på kvällen träffade jag Rina och en annan kmp ^^ 
 
Idag har jag varit och fikat med Rina och Lovisa. Det var sjukt länge sedan jag träffade Lovisa, vi gick i samma klass i 6an och det var flera år sedan vi sågs! Vi fikade som sagt och strosade runt lite sedan. Nu tänkte jag lägga mig och läsa lite bok och sedan blir det nog lite träning ^^ Har dock inte bestämt mig för om jag ska springa, gymma elr gå på ett pass... Sist men inte minst ska jag och bästa Emma, Johanna och Linnea äta på Koh Phangang ikväll <3 Thai food in my heart. 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Josefine

Pigg och glad tjej på 18 år, bosatt i Sveriges vackra huvudstad. Här ägnar jag mitt liv mestadels åt kompisar, träning, skola, fest. Älskar att resa och jobbar för nuvarande för att spar pengar till Australien, drar efter studenten i oktober! StAY TUNED! Följ min vardag i text o bilder ^^ Puss :* P.s. Alla bilder i bloggen är tagna av mig om inte annat uppges!!




RSS 2.0