Middag med bästa

 
Har precis kommit hem från en mysig middag med bästa tjejerna <3 Linnea, Emma och Johanna som jag skrev i föregående inlägg. Vi åt thaimat på Koh Phangang. True love! Vi går iaf i samma klass nu i gymnasiet so u know... (Inte för att ni undrade haha) 
Här kmr bilder från ikväll. 
Nu säger jag godnatt, eller ska ta en dusch först, för jag ska upp imorgon och vara barnvakt typish.  
 

Dåliga bilder jag vet, speciellt den första men men de är de bästa jag har o bjuda på ;)

Sunshine

Tjenamorsen!
Ja, nu är det alltså höstlov för fullt! Vad har ni haft för er? Det vill säga om ni har höstlov ;) Jag sov över hos Bahar söndag till måndag, tog en kvällsfika med Johanna på måndagkvällen. I tisdags var jag hårmodell, tog en fika med Rina, körde laserdome med Johanna och sedan åt jag o Johanna på Fridays. LOVE THAT. Igår körde jag laserdome med några gamla (och några nya) kompisar (igen haha!?) fast på ett annat ställe. Efter det chillade Rina och jag på gymmet o på kvällen träffade jag Rina och en annan kmp ^^ 
 
Idag har jag varit och fikat med Rina och Lovisa. Det var sjukt länge sedan jag träffade Lovisa, vi gick i samma klass i 6an och det var flera år sedan vi sågs! Vi fikade som sagt och strosade runt lite sedan. Nu tänkte jag lägga mig och läsa lite bok och sedan blir det nog lite träning ^^ Har dock inte bestämt mig för om jag ska springa, gymma elr gå på ett pass... Sist men inte minst ska jag och bästa Emma, Johanna och Linnea äta på Koh Phangang ikväll <3 Thai food in my heart. 
 
 
 

Julmys

Vet inte varför men för cirka två dagar sedan blev jag enormt sugen på julen! Julkänslan och allt som hör till... Det var väl för att jag var nere på stan och hittade dessa söta små prydnader (på bilden) annars brukar jag inte köpa julsaker osv. Men nu går jag och längtar till julen 😂 Brukar aldrig hända mig! Jag längtar sällan framåt i tiden speciellt inte till kyla osv. Men men vad kan jag säga. Är enormt julmys sugen. Dessutom var jag på Ikea igår haha och då råkade jag få med mig ett julljus och en minigran hem höhö... 
 
Ska nog gå o ta mig en liten kopp glögg nu haha :D 

 
 
 

Om

Min profilbild

Josefine

Pigg och glad tjej på 18 år, bosatt i Sveriges vackra huvudstad. Här ägnar jag mitt liv mestadels åt kompisar, träning, skola, fest. Älskar att resa och jobbar för nuvarande för att spar pengar till Australien, drar efter studenten i oktober! StAY TUNED! Följ min vardag i text o bilder ^^ Puss :* P.s. Alla bilder i bloggen är tagna av mig om inte annat uppges!!
RSS 2.0