November in pictures

 
1. Afternoon tea med familjen 2. Hemmaspa 3-6. Mys med Johanna 6.Fruktfat 7.Årets sista dopp 8.Fika med Johanna 9. Utekväll med Johanna 10. Fika med Johanna 11. Mys med Johanna 12.Julbelysningen 13.Ego 14. Loppisen som var idag hahha 15. Fruktfat jag o Johanna gjorde ^^
 
Som ni märker hör typ Johanna ihop med varje bild haha ^^ <3

Hola amigos

Är lite seg idag haha... Men gissa vad jag och Johanna ska göra!? Jo, vi ska faktiskt vara barnvakter/hjälpa till på ett dop på Skeppsholmen. Skojsigt! Sedan får vi se vart planerna leder men tror icke att jag orkar sitta och plöja igenom något plugg idag inte. Däremot får vi gäster till kvällsningen så det är väl vad jag kmr att ha för mig. 
When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have a thousand reasons to smile

Tja tja bloggen!
Nu är det fredag igen! Härligheter ;) Skoldagen har flutit förbi följt av en hel eftermiddag med plugg. Det går tyvärr inte att undvikas... Suttit och skrivit på en konfliktanalys som det ska vara en utkastinlämning på ikväll, stress. 
Sedan har jag varit ute på en skön löprunda. Man mår så bra efter att man har varit ute i den råa men friska luften och riktigt tagit ut sig, tycker ni inte?
 
Men ikväll blir ingen vanlig kväll. Okej kanske inte sådär jätte extraordinär heller men jag ska ut med Johanna and have some fun ;) Yeah... It´s friday, vad ska man säga?

Jag hoppas att alla har samt får en grym början på den sista helgen i november. Ta vara på 2014 guys, det är inte långt kvar!
 
 

Om

Min profilbild

Josefine

Pigg och glad tjej på 18 år, bosatt i Sveriges vackra huvudstad. Här ägnar jag mitt liv mestadels åt kompisar, träning, skola, fest. Älskar att resa och jobbar för nuvarande för att spar pengar till Australien, drar efter studenten i oktober! StAY TUNED! Följ min vardag i text o bilder ^^ Puss :* P.s. Alla bilder i bloggen är tagna av mig om inte annat uppges!!
RSS 2.0