2014- Världens fotobomb!!!!

Januari

Mitt år började faktiskt i Italien, Livignio, då pappa och jag var där på skidsemester under nyårsveckan. Sedan var jag och Johanna i Romme med skolan bland annat.
 
Februari
 
Hittade inga speciella bilder här hahaha
 
Mars
 
April
I april vad jag i Kina under påsken ^^ En mycket häftig resa faktiskt. 
 
Maj
En månad där man blev taggad av tanken på sommarlov.
 
Juni

Sveriges nationaldag, utekväll med Johanna, skolavslutning, konsert och häng på landet. Nice start på sommaren. 
 
 
Juli
Här var jag i Frankrike med Rikke och Sharon. Var även en del på landet och red en vecka hos min mormor och morfar. Dessutom jobbade jag i början av månaden. 
 
Augusti
Slutet av sommaren. Var på landet med Rina, var på Åland med pappa, landet med Johanna, skolstart och grejer.
 
September

Utgångar, inspark, Icebucket challange. Vad mer kan man säga?
 
Oktober

Masked night, Johannas födelsedag, utgångar och allmänt mys! Fika och restauranger. 
 
November
Halloween, Fridays, julpynt, klassloppis, årets sista dopp och massa utekvällar. Najs månad!!
 
December
Julmånaden #1.Fika och olika mysfaktorsaker med kompisar, skridskor och julpynt! Utekvällar och hemmakvällar. Sedan kom jullov och jul. Nu är vi här, sista dagen. 
  
 

Nyårsafton

Ja, vad kan man säga? Nu är dagen här. Den sista dagen av 2014. Snart nalkas 2015, vilket kommer bli ett jävligt bra år! Men jag kan inte säga att 2014 varit dåligt. Tvärtom, ett riktigt grymt år det med! Jag började dagen med en efterlängtad sovmorgon till 12 <3 Sedan har jag ätit frukost och myst med mamma och pappa lite. Man måste ju vila upp sig för vad som komma skall ;) Denna kväll ska jag fira med mina vapendragare Johanna & Emma <3 
 
 
 
Och så får man givetvis hålla tummarna för lite fyrverkerier ikväll 

 
 
 

Grym dag

Dagen började som sagt med att jag och pappa stack till Romme, perfekt väder, solen kom till och med fram liksom! Blev till och med 2 fika och lunch.. Inte helt fel! Tyvärr stängde ju backarna dock vid 15 så då åkte vi hem. 
 
Väl hemma väntade en god middag mamma lagat <3 Efter middagen gick jag direkt och satte mig på tåget mot Johanna och har chillat där tills nu, sitter på tåget hem för stunden. Har varit supermys, vi har kollat upp londonsaker,  saker inför imr (nyårsfirande) och snackat med lite olika peeps. Vi har alltid roligt  tsm :D 
The perfect day indeed! 
 
 
Kmr nog ta en lååång sovmorgon imr dock :| puss haha
 
 
 

Om

Min profilbild

Josefine

Pigg och glad tjej på 18 år, bosatt i Sveriges vackra huvudstad. Här ägnar jag mitt liv mestadels åt kompisar, träning, skola, fest. Älskar att resa och jobbar för nuvarande för att spar pengar till Australien, drar efter studenten i oktober! StAY TUNED! Följ min vardag i text o bilder ^^ Puss :* P.s. Alla bilder i bloggen är tagna av mig om inte annat uppges!!
RSS 2.0